Newslab verstrekt strategisch communicatieadvies en voert dat advies graag zelf uit. Dat maakt ons afrekenbaar op het resultaat van onze inspanningen. De eerste vraag die veel van onze klanten stellen is: hoe krijgen we ons product, dienst of merk in de media? Newslab heeft grote ervaring in het ontwikkelen van succesvolle pers- en publiciteitsprogramma's, zowel projectmatig als structureel.
PurPur B.V. is een projectmanagementbureau voor marketing en communicatietrajecten met een focus op zakelijke evenementen. Het PurPur team kan het volledige projectmanagement uit handen nemen, tot aan de daadwerkelijke uitvoer. PurPur is ervaren aan zowel de klant- als bureauzijde. Wij weten dat de aanpak van een communicatietraject of het organiseren van een zakelijk evenement extra druk legt op iedere organisatie. Daarom gaan we niet tegenover u zitten , maar náást u. Met onze persoonlijke en professionele benadering worden we een gespecialiseerd verlengstuk van uw organisatie. En dat op transparante wijze. Samen met u gaan we voor kwaliteit en optimaal resultaat.
Burgers Stand- en Interieur is een zeer actief bedrijf. In de loop der jaren zijn wij voor veel bedrijven een zeer betrouwbare partner. Burgers Stand- en Interieur verricht al meer dan 25 jaar met de grootste zorgvuldigheid en aandacht voor u als klant werkzaamheden op de zowel nationale als internationale beursvloer. Bij Burgers Stand- en Interieur kunt u voor al uw vragen terecht en wij zorgen voor de juiste oplossing. Uw project wordt met kennis en grote zorgvuldigheid uitgevoerd. Een brede inzetbaarheid is onze grote kracht en voor u realiseren wij op een beperkt oppervlak een maximaal rendement. De veelzijdigheid van ons bedrijf en onze jarenlange praktische ervaring stellen ons in staat om uw beurspresentatie efficiënt uit te voeren.
meer partners...