Organiseert stijlvolle evenementen met live klassieke muziek waardoor u een bijzondere sfeer en verbondenheid creëert. Wilt u een concert of achtergrondmuziek, maar dan écht leuk, écht veelzijdig, écht klasse? Aarzel niet langer, Fortissimo Evenementen heeft het! Gezamenlijk zetten wij uw toon na een zorgvuldige inventarisatie.
ZE richt zich op interne en externe communicatieopdrachten. ZE heeft hiermee meer dan twintig jaar ervaring opgedaan, voor het grootste gedeelte bij IKEA. De essentie van dit werk is de juiste snaar te raken, betekenis toe te voegen en verbinding te maken tussen mensen.
Tussen Utrecht en Amsterdam en toch midden in Het Groene Hart (Woerden / Breukelen), ligt prachtig tussen de weilanden deze bijzondere accommodatie. De omgeving ademt de landelijke sfeer van het Groene Hart met weilanden, brede sloten, oude boerderijen, plassen met waterlelies en wuivende rietkragen. De kracht van Kameryck is de bijzondere combinatie van moderne zakelijke faciliteiten op het gebied van vergaderen en horeca en de natuurlijke omgeving buiten, met de recreatieve/sportieve mogelijkheden.